`АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП`


en12wl12sc12ge12eu12bg1yanagroup12


 

Агенция `АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП` е част от компаниите YANA-BULGARIA и работи в сферата на социалните грижи от началото на 2007 г. Точно по това време България влезе в Европейския Съюз и в този бизнес се откриха много нови възможности. А в този сектор винаги е имало недостиг на обгрижващ персонал.

Оттогава имаме възможността да командироваме наши служителки: опитни социални асистентки и медицински сестри на работа при наши клиенти - частни семейства, старчески домове и медицински центрове в Германия и Великобритания.

Опита ни в организирането на обгрижването на възрастни хора в тези страни ни даде идея да развием тази дейност и в България. Ние мислим, че нашите възрастни хора заслужават професионална грижа, както всички други европейци.

Ние много внимателно подбираме нашия персонал, проверяваме го по време на работа и изискваме обратна връзка от клиента относно представянето им на работното място. Контрола е необходим, за да можем да бъдем сигурни, като оставяме клиента на техните грижи.

Ние заплащаме сравнително високи заплати на нашите служители, за съответния брой изработени часове, но срещу това изискваме висок стандарт на грижа и отношение към клиента.

Можете да поръчате нашите услуги ако живеете в град Варна, близките райони и областта.

Попълнете и изпратете Вашата заявка, ще предложим цена на услугите и възможна отстъпка. Ако сте съгласни, ще подпишем срочен или безсрочен договор за социални услуги. Заемаме се със случая от 3 до 5 дни след плащане.

Свържете се с нас чрез формата по-долу!